Türkçe Öğretim, Uygulama Ve Araştırma Merkezi

Türkçe Seviye Belirleme Ve Seviye Yükseltme Sınavı

17/05/2017 14:55:20 - 17/05/2017 14:55:20 - 487 Takip

Türkçe Seviye Belirleme ve Yükseltme Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sınav Tarihi                25 Mayıs 2017 Perşembe
Yazılı Sınav Saati 09.30
Sözlü Sınav Saati 12.00
Sınav Yeri                             Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu B Blok (Karahıdır)

1. Sınav, sözlü ve yazılı olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Sözlü sınava girmeyen öğrencilerin sınavları tamamen iptal edilecektir.

2. Sınav  başlangıç saatinden 15 dakika geçtikten sonra sınav salonlarına öğrenci alınmayacaktır.

3. Türkçe Seviye Belirleme Sınavına, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde iki dönemde de kursumuza kayıtlarını yaptıran TÖMER öğrencileri girecektir.

4. Türkçe Seviye Yükseltme Sınavına, daha önce Eylül ve Mayıs aylarında yapılan seviye belirleme sınavlarına girip, B2 seviyesine geçerek öğrenimine devam eden; ancak Türkçe düzeyini C1 seviyesine yükseltmekle yükümlü olan öğrencilerimiz girecektir.

5. Sınava girmekle yükümlü olup listelerde adı bulunmayan öğrenciler sınava girmeli ve sınav başlamadan önce durumu gözetmen hocalarına iletmelidirler.

6. Sınav giren öğrenciler yanlarında geçici kimlik kartlarını ve pasaportlarını bulundurmalıdırlar.

NOT: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na otogar karşısından geçen Çağdaş- Karahıdır dolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

türkçe seviye belirleme sınavı türkçe seviye yükseltme sınavı

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.