Türkçe Öğretim, Uygulama Ve Araştırma Merkezi
Site HaritasıRSS

Türkçe Seviye Belirleme Sınavı

12/09/2017 15:16:48 - 12/09/2017 15:16:48 - 1434 Takip

Türkçe Seviye Belirleme Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine !

Sınav Tarihi 14 Eylül 2017 Perşembe
Yazılı Sınav Saati  09.30
Sözlü Sınav Saati  12.00
Sınav Yeri

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

B Blok (Karahıdır)

1. Sınav, sözlü ve yazılı olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Sözlü sınava girmeyen öğrencilerin sınavları tamamen iptal edilecektir.

2. Sınav başlangıç saatinden 15 dakika geçtikten sonra sınav salonlarına öğrenci alınmayacaktır.

3. Sınava girmekle yükümlü olup listelerde adı bulunmayan öğrenciler sınava girmeli ve sınav başlamadan önce durumu gözetmen hocalarına iletmelidirler.

4.Sınava giren öğrenciler yanlarında geçici kimlik kartlarını ve pasaportlarını bulundurmalıdırlar.

5. Yabancı Uyruklu Öğrenci kontenjanından istifade edip Üniversitemiz bölümlerine kaydını yaptıran bütün öğrenciler sınava girmekle yükümlüdür.

NOT: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na otogar karşısından geçen Çağdaş-Karahıdır dolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

kırklareli üniversitesi tömer türkçe seviye belirleme sınavı

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.