Türkçe Öğretim, Uygulama Ve Araştırma Merkezi

Ders Devamı Ve Kuralları

27/11/2017 13:19:38 - 27/11/2017 13:19:38 - 137 Takip

Derslere saatinde gelmeyen, ders kitabı, sözlük ve imla kılavuzu yanında olmayan öğrenciler derslere alınmayacaktır.

Ders programları değişebilir, bu nedenle TÖMER dışındaki durumlarınızı (herhangi bir yerde çalışma, başka bir kursa daha gitme, şehir dışından gidip gelme vb.) TÖMER ders programlarına göre değiştirmeniz gerekecektir.

Öğrencinin her iki dönemde toplam devamsızlık saati 52 saattir. Bu süre aşıldığı takdirde öğrencinin kaydı kurstan silinir ve Göç İdaresine bildirilir. (Devamsızlıklarda rapor kabul edilmez.)

TÖMER kurallarına uymayan, derslerin akışını olumsuz yönde etkileyen ve kursun düzenini bozan öğrenciler TÖMER kurulu tarafından kurstan atılırlar, ücretleri iade edilmez, Göç İdaresine ve emniyete bildirilerek haklarında yasal işlem başlatılır.

tömer devamsızlık klü

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.