12/11/2025 17:22:24 - 12/11/2025 17:22:24 - 19 Okunma

TÖMER Yöresel Lezzet Günleri Kapsamında Aşure İkramı Gerçekleştirildi.

Kırklareli Üniversitesi TÖMER tarafından düzenlenen “Yöresel Lezzet Günleri” etkinliği kapsamında öğrencilere aşure ikramı yapıldı. Etkinlik öncesinde öğrencilere aşurenin tarihçesi, yapım süreci ve içerdiği malzemeler hakkında bilgiler verildi.

Etkinliğe TÖMER Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Şener, akademik ve idari personelimiz ile TÖMER öğrencilerimiz katıldı.

Bilgilendirme sunumunun ardından öğrencilere aşure ikram edilerek keyifli bir paylaşım ortamı oluşturuldu. Etkinlik, hem Türk mutfağının geleneksel tatlarının tanıtılması hem de öğrencilerin kültürel değerleri yakından tanıması açısından büyük ilgi gördü.

Aşure was served as part of TÖMER Regional Flavours Days.

Aşure was served to students as part of the ‘Regional Flavours Days’ event organised by Kırklareli University TÖMER. Before the event, students were given information about the history of aşure, its preparation process and the ingredients it contains.

The event was attended by our TÖMER Director, Associate Professor Dr Ayşe Şener, our academic and administrative staff, and our TÖMER students.

Following the informative presentation, aşure was served to the students, creating a pleasant atmosphere of sharing. The event attracted great interest, both in terms of introducing the traditional flavours of Turkish cuisine and enabling students to become more familiar with cultural values.

 

klutömer aşure etkinlik

Facebook Twitter Google Plus
.
.
.
.
.
.
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi